Hvordan ser vårt kosthold ut i framtiden?

Velkommen til et dypdykk i den marine næringskjeden. 19. april blir det faglig påfyll og smaksprøver av både pir og tare under One Ocean Week i Bergen.

Vi tror at vi helt sikkert kommer til å spise fra lavere trofiske nivå enn det som er vanlig i dag.

Visste du at liten makrell – pir, går rett i kverna og videre til dyrefôr? Pir er en utmerket matfisk som mange mener smaker bedre enn sin storebror makrellen. Hvorfor er det slik at pir ikke blir utnyttet til mat i dag?

Norges Vel har siden 2010 jobbet med marine alger og vi er også opptatt av bærekraft og sirkulære system. Vi må utnytte ressurser fra havet på en bedre måte enn i dag.

Bli med på vårt arrangement under One Ocean Week.

Dato: 19. april

Tid: kl. 15.00-15.50

Sted: Vision Of The Fjords, Hovedsalong

 Lurer du på noe? Ta kontakt med Marit Gjerstad: mg@norgesvel.no

One Ocean Week - For alle som er opptatt av et bærekraftig hav.
15.-21. april 2023 er Bergen stedet for debatt, erfaringsutveksling og opplevelser knyttet til en bærekraftig utnyttelse av havet.

Anne Tollerud