Vil du skape nye muligheter på gården?

Gründer på gården

Gratis nettverksamling 25. november

Landbruket er i endring – og med økt interesse for lokalmat, bærekraft og unike opplevelser ligger det store muligheter for deg som vil tenke nytt. Nå inviterer vi til en nettverksamling der du får inspirasjon, kunnskap og kontakter som kan hjelpe deg å utvikle tilleggsnæringer og styrke verdiskapingen på gården.

Tid: 25 november kl. 1700 - 21.00
Sted: Hellerud gård, Bråteveien 200, 2013 Skjetten
Påmelding: Sikre din gratisbillett nederst på siden - innen 20.11.

Hvorfor delta?

  • Hør om hvordan du kan utnytte gårdens ressurser til nye inntektsmuligheter

  • Få innsikt i trender innen lokalmat, reiseliv og opplevelser

  • Bygg nettverk med produsenter, leverandører og aktører i verdikjeden

Dette er for deg som:

  • Er bonde og vurderer å starte med tilleggsnæring

  • Allerede har en tilleggsnæring og ønsker å profesjonalisere driften

  • Er interessert i kjøp av gårdsbruk eller samarbeid innen lokalmat og opplevelser

Program 25. november

17.00 Registrering og enkel matservering - lokalmat fra Romeriksmat

17.30 Velkommen
v/ Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Norges Vel

Akershus fylkeskommunes satsing på landbruksgründere
v/ Lars Birger Salvesen, fylkesråd for næring, idrett, mangfold og folkehelse

Tilbud til gründere
v/ Etablerertjenesten / Norges Vel

Presentasjonsrunde kveldens deltakere

18.30 Pause og prat

18.45 Hvordan lykkes i dagligvare?
v/ Eivind Haalien, kategorisjef for lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen

Gründerhistorie fra lokalmatprodusent

19.30 Pause og prat

20.00 Samarbeid som katalysator
v/ Hans Petter Karlsen, regionkontakt i Bygdeservice Norge

Samvirke som verktøy
v/ Julie Nåvik Hval, seniorrådgiver samvirkeorganisering i Norges Vel

Gründer på gården, om programmet som starter i januar
v/ Hilde Tveiten Døvre, utviklingssjef i Norges Vel

21.00 Avslutning

Meld deg på innen 20.11.

Norges Vel arrangerer samlingen i samarbeid med Akershus fylkeskommune som ønsker å øke selvforsyningsgraden, styrke matkulturen og skape flere lønnsomme tilleggsnæringer i landbruket. Dette er din mulighet til å være med på utviklingen – og sikre at din gård står sterkt i det grønne skiftet.

 
 
Anne Tollerud